Nyrkkeilytalli haasteiden edessä

24.11.2017

Elina Agonen vetää treenejä
Elina Agonen vetää treenejä

Nyrkkeilytalli haasteiden edessä

Juuan nyrkkeilylle 12. toimintavuosi on ollut toiminnallinen ja haasteellinen. Juukalaisista Teemu Kokkosen valmentamat Elina Agonen ja Nea Miettinen nousivat kilpakehään kolmesti, Santeri Tolvanen ja Jim Korhonen kahdesti. Miettinen saavutti A-tyttöjen SM-pronssia Kempeleellä 25.3.

Juuassa järjestettiin kamppailutapahtuma 29.4, jossa MMA Joensuun junailemien thainyrkkeilyotteluiden lisäksi kilpailtiin nyrkkeilyssä. Fire Boxing Club osallistui 17.3 Joensuussa ja 11.11 Juuassa Steel Ringin järjestämiin nyrkkeilyiltoihin myös järjestelyissä auttaen. Ammattinyrkkeilijä Lotta Loikkanen on tuonut helpotuksen Agosen ja Miettisen sparrarina.

Syksyllä käynnistettiin lasten nyrkkeilykoulu Piritta Lampisen ja Jarmo Tolvasen vetäminä. Agonen ja Kokkonen ovat keskittyneet kilpailijoiden valmentamiseen. Talli on saanut uusia treenaajia. Haasteena on kuitenkin vetäjien jaksaminen, kiireet ja motivaation säilyminen. Uusia sitoutuvia vetäjiä ja harjoittelijoita kaivataan lisää, jotta tallin toiminta jatkuu ensi keväänkin jälkeen.

Yhteydenotot kaikissa nyrkkeilyyn liittyvissä asioissa:
Elina Agonen
Päävalmentaja
Fire Boxing Club
046 5209218