Toimintakertomukset

NYRKKEILYN TOIMINTAKERTOMUS 2018

Nyrkkeilyn vastuuhenkilöinä vuonna 2018 on toiminut Jarmo Tolvanen sekä syksystä lähtien myös Elina Agonen.

1. VALMENTAJAT JA OHJAAJAT
Juuan Urheilijoiden/Fire Boxing Clubin valmentajana vuonna 2018 on toiminut Jarmo Tolvanen sekä syksystä lähtien myös Elina Agonen.

2.  KILPAILU-JA LEIRITOIMINTA JA TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMINEN
Steel Ring Productions ry:n kansainväliseen nyrkkeilyiltaan ravintola Kerubissa Joensuussa 5.10 osallistui näytösluonteisessa ottelussa Jenni Ettanen (Liperi). Seuran nyrkkeilytallitalli osallistui tapahtuman järjestelyihin.

Harrastemessujen toimintaesittelyyn 30.8 osallistui Jarmo Tolvanen sekä ammattinyrkkeilijä Lotta Loikkanen ja olympiatyylin moninkertainen suomenmestari Satu Lehtonen, jotka sparrasivat keskenään ja kertoivat nyrkkeilytoiminnasta.

Kajaanin Kuohun järjestämälle nyrkkeilyleirille Vuokattiin 4.8 osallistuvat valmentaja Jarmo Tolvanen ja seurastamme nyrkkeilijät Jenni Ettanen ja Helmi Ratilainen.

Amin Asikaisen vetämälle nyrkkeilyleirille Juuassa 9.6 osallistuivat seurasta Minttu Karppinen ja Nea Miettinen. Jarmo Tolvanen toimi leirin johtajana. Osanottajia oli viitisenkymmentä pääasiassa maakunnasta, mutta myös Oulusta ja Tampereelta.

3. PALKITSEMISET
Juuan kunnan sivistuslautakunta palkitsi nyrkkeilijä Nea Miettisen vuoden 2017 parhaana kamppailu-urheilijana Juuassa. Nea sai myös vuonna 2017 saamastaan SM-pronssimitalista kunnanhallituksen myöntämän stipendin.

4. HARJOITUSTOIMINTA
Vuonna 2018 kilpailupuolella harjoituksia ovat vetäneet kilpanyrkkeilyyn tähtääville yli 13-vuotiaille Jarmo Tolvanen.
Nyrkkeilyharjoituksia vuoden aikana Juuassa järjestettiin 140 kertaa ja niissä kirjattiin kaikkiaan 320 osallistumista.

5. YHTEISTYÖ
Vuonna 2018 JuuU:n nyrkkeilytoiminnassa on tehty yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa: MMA Joensuu ja Steel Ring Productions, Kuopion Riento, Kajaanin Kuohu ja Outokummun Thaiboxing Club.