Toimintakertomukset

NYRKKEILYN TOIMINTAKERTOMUS 2019

Nyrkkeilyn vastuuhenkilöinä vuonna 2019 ovat toimineet Jarmo Tolvanen ja Elina Agonen.

1. VALMENTAJAT JA OHJAAJAT

Juuan Urheilijoiden/Fire Boxing Clubin valmentajina vuonna 2019 ovat toimineet Jarmo Tolvanen ja Elina Agonen.

2.  KILPAILU-JA LEIRITOIMINTA JA TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMINEN

Steel Ring Productions ry:n kansainväliseen nyrkkeilyiltaan ravintola Kerubissa Joensuussa 2.2 osallistui näytösluonteisessa ottelussa seurastamme Elina Agonen ja Jenni Ettanen (Liperi). Seuran nyrkkeilytalli osallistui tapahtuman järjestelyihin.

Seuran uusi B-juniori Remi Honkanen (Nurmes) osallistui kansainväliseen Kajaani-turnaukseen 20.10 sijoittuen toiseksi.

Ammattinyrkkeilijä Lotta Loikkasen vetämälle naisten nyrkkeilyleirille Juuassa 68.6 osallistui kymmenen naista ja tyttöä, joista suurin osa seurastamme. Mukana leirillä oli kuusinkertainen suomenmestari ja kaksinkertainen pohjoismaidenmestari Satu Lehtonen.

Kajaanin Kuohun järjestämälle nyrkkeilyleirille Vuokattiin 3.8 osallistuivat valmentaja Jarmo Tolvanen ja seurastamme nyrkkeilijät Jenni Ettanen ja Remi Honkanen. Leirillä oli mukana myös
Jarmo Tolvasen valmentama ammattinyrkkeilijä Lotta Loikkanen.

3. PALKITSEMISET

Juuan kunnan sivistyslautakunta palkitsi nyrkkeilijä Minttu Karppisen vuoden 2018 parhaana kamppailu-urheilijana Juuassa.

4. HARJOITUSTOIMINTA

Vuonna 2019 harjoituksia ovat vetäneet kilpanyrkkeilyyn tähtääville ja kuntoilijoille sekä junioreille Jarmo Tolvanen ja Elina Agonen.

Nyrkkeilyharjoituksia vuoden aikana Juuassa järjestettiin 160 kertaa ja niissä kirjattiin kaikkiaan 380 osallistumista.

5. YHTEISTYÖ

Vuonna 2019 JuuU:n nyrkkeilytoiminnassa on tehty yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa: MMA Joensuu ja Steel Ring Productions, Kuopion Riento, Kajaanin Kuohu ja Outokummun Thaiboxing Club.