Toimintasuunnitelmat

Juuan Urheilijat ry - Fire Boxing Club

NYRKKEILYN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020


Nyrkkeilytoiminnan ja tallin vastuuhenkilöinä toimivat Jarmo Tolvanen ja Elina Agonen. Tärkein tavoite vuodelle 2020 on nyrkkeilytoiminnan harjoituksellinen kehittäminen. Harrastajien määrää ja kilpailutoimintaa pyritään lisäämään.
 

Valmennuksen toimintaperiaatteet yhdenmukaistetaan ja kehitetään ajan vaatimusten mukaisiksi. Lasten, nuorten ja naisten nyrkkeilyharrastusta aktivoidaan ja kannustetaan avoimella toiminnalla ja luomalla niihin resursseja.

Uusia ja asianmukaisia harjoitusvälineitä hankitaan tarpeen mukaan rikkoutuneiden ja kuluneiden tilalle. Vanhan liikuntatalon harjoitussalia kunnostetaan toimivuuden, viihtyvyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Ohjattuja nyrkkeilyharjoituksia pidetään vanhalla liikuntatalolla seuraavasti:

-Yleistreenit keskiviikkoisin klo 17-18.30. Vetäjänä Jarmo Tolvanen tai Marko Mononen.

-Kilpailijoiden treenit-sparrit sunnuntaisin klo 15-16.30. Vetäjänä Jarmo Tolvanen tai Elina Agonen.

Kilpanyrkkeilijöille tai kilpanyrkkeilijöiksi aikoville treenit sovitaan myös muina päivinä.

ja myös muualla asuville seuran jäsenille voidaan pitää treenejä muualla kuin kirkonkylän salilla.

Osallistutaan muiden seurojen pyynnöstä harjoituksiin ja leireihin mm. Joensuussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Oulussa.

Fire Boxing Clubin johtotiimiin kuuluvat Jarmo Tolvanen ja Elina Agonen. Teemu Kokkonen ja Seppo Halonen antavat myös valmennusapuaan kilpanyrkkeilijöille.

Jatketaan yhteistoimintaa Kehäkaverit ry:n, Steel Ringin Productionsin, Oulun Tarmon, Kajaanin Kuohun, Iisalmen Urheilu-Vesojen, Boxing Club Kuopion, Kuopion Riennon, MMA Joensuun ja muidenkin seurojen kanssa mm. vierailemalla harjoituksissa, leireillä ja kilpailuissa sekä kutsumalla näitä vastavierailuille.

Osallistutaan em. ja muiden seurojen järjestämiin nyrkkeilykilpailuihin mahdollisuuksien mukaan.

Omien kilpailujen ja nyrkkeilyleirin järjestämistä selvitetään.

Nyrkkeilytoiminnasta tiedotetaan ilmoituksin ja artikkelein Vaarojen Sanomissa, Piikkarissa ja muissa lehdissä sekä Juuan Urheilijoiden nettisivuilla ja nyrkkeilytoiminnan omilla facebook-sivuilla.