Toimintasuunnitelmat

NYRKKEILYN TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018

Nyrkkeilytoiminnan ja tallin vastuuhenkilönä toimii Elina Agonen vielä toukokuun loppuun 2018, jonka jälkeen nyrkkeilytoiminta Juuassa on epävarmaa. Tärkein tavoite vuodelle 2018 on nyrkkeilytoiminnan harjoituksellinen kehittäminen. Harrastajien määrää pyritään lisäämään.

Valmennuksen toimintaperiaatteet yhdenmukaistetaan ja kehitetään ajan vaatimusten mukaisiksi. Lasten, nuorten ja naisten nyrkkeilyharrastusta aktivoidaan ja kannustetaan avoimella toiminnalla ja luomalla niihin resursseja.

Uusia ja asianmukaisia harjoitusvälineitä hankitaan tarpeen mukaan rikkoutuneiden ja kuluneiden tilalle. Vanhan liikuntatalon harjoitussalia kunnostetaan toimivuuden, viihtyvyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi.

Ohjattuja nyrkkeilyharjoituksia pidetään vanhalla liikuntatalolla seuraavasti:

-Alle 13-vuotiaat (nappulat) keskiviikkoisin klo 17-18. Tällä hetkellä nappulatreenit tauolla, toiminta jatkuu tammikuussa 2018.

-Yli 13-vuotiaat ja kilpanyrkkeilijät ja torstaisin klo 17-18.30 sekä sunnuntaisin klo 15-16.30. Muina aikoina tarvittaessa harjoitukset sovittaessa.

- Outokummun nyrkkeilytoimintaa ei enää ole kaudella 2018.

Osallistutaan muiden seurojen pyynnöstä harjoituksiin ja leireihin mm. Joensuussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Oulussa.

Toiminnan johtotiimiin kuuluvat Elina Agonen ja Teemu Kokkonen. Päävalmentaja on Elina Agonen ja muina valmentajina toimivat Teemu Kokkonen sekä junioreilla Jarmo Tolvanen sekä Piritta Lamminen. Jatketaan yhteistoimintaa Oulun Tarmon, Kajaanin Kuohun, Iisalmen Urheilu-Vesojen, Boxing Club Kuopion, Kuopion Riennon, Joensuun Boxing Clubin, MMA Joensuun ja muidenkin seurojen kanssa mm. vierailemalla harjoituksissa, leireillä ja kilpailuissa sekä kutsumalla näitä vastavierailuille, jos mahdollista. Tänä kautena ei osallistuta niin paljoa kisoihin kuin viime kautena.

Osallistutaan em. ja muidenkin seurojen järjestämiin nyrkkeilykilpailuihin mahdollisuuksien mukaan. Itse ei aiota järjestää kilpailuja vuonna 2018.

Nyrkkeilytoiminnasta tiedotetaan ilmoituksin ja artikkelein Vaarojen Sanomissa, Piikkarissa ja muissa lehdissä sekä Juuan Urheilijoiden nettisivuilla ja nyrkkeilytoiminnan omilla facebook-sivuilla.