Yhteistyökumppanit

Pohjois-Karjalan Osuuspankki on yksi merkittävistä Juuan Urheilijoiden yhteistyökumppaneista. Seuralla on on ollut Osuuspankin kanssa yhteistyötä käytännössä koko seuran toiminnan ajan.

Pankin kanssa on järjestetty vuosikausia mm. Hippo-kisoja kesäisin ja myös joitakin Hippo-hiihtoja talvella. Pankin logo on ollut tuttu näky seura-asuissamme vuosikymmeniä ja pankin mainoslakana on tullut tutuksi lähes kaikissa JuuU:n tapahtumissa sekä on näkyvällä paikalla seuran bussin keulassa. Viimeisimpänä yhteistyömuotona on keväänä 2022 pankin tuella ja tunnuksilla hankitut kilpailusumerot.
K-Market Pielisherkku on ollut vuosikausia merkittävä yhteistyökumppanimme. Seuralehti Piikkarissa K-market oli yksi suurimmista ilmoittajistamme. K-Market on myös tukenut eri tapahtumiamme mm. tavaralahjoituksin ja vuosikymmenen ajan kauppias Tero Piiroisen aloitteesta kaupan pullonpalautusautomaatin vieressä on ollut keräystonkka, johon halukkaat ovat voineet lahjoittaa pullonpalautuksen tuottonsa juukalaisten urheiluseurojen hyväksi. Pullonkeräyksessä ovat mukana Juuan Urheilijat, Juuan Palloseura ja Coach Team Juuka.