Joulu-LETE sirkustellen

8.12.2018

Vanne-esitys tasapainolaudoilla.
Vanne-esitys tasapainolaudoilla.
Taikuri ja LETEavustaja narutempun parissa.
Taikuri ja LETEavustaja narutempun parissa.
Vuoden 2018 JuuUlainen Eila Ovaskainen joulupukin seurassa.
Vuoden 2018 JuuUlainen Eila Ovaskainen joulupukin seurassa.

Joulu-LETE sirkustellen

Juuan Urheilijoiden seuraväen ja lasten liikuntakerhojen yhteinen Joulu-LETE järjestettiin lauantaina 8.12. Liikunta-kulttuuritalolla. Ohjelma oli perinteisestä hieman poikkeava, sillä JuuU tarjosi tällä kertaa läsnäolijoiden iloksi Rautavaaran sirkuksen esityksen. Puolituntinen esitys piti sisällään taikatemppuja, jonglöörausta ja erilaisia tasapaino- ja taitoesityksiä. Sirkus-tyttöjen esitykset olivat esittäjien nuoresta iästä (13v) huolimatta taidokkaita ja näyttäviä. Taikurin avustajan rooliin ei lapsia tarvinnut houkutella ja halukkaita riitti. Esityksen lomassa ja päätteeksi kaikki lapset saivat sirkustirehtöörin taiteilemat ilmapallokoirat.

Tilaisuuden aluksi julkistettiin vuoden 2018 JuuUlainen, joksi seuran johtokunta oli valinnut Eila Ovaskaisen. Perusteluina tuotiin esille mm. Eilan toiminta usean vuosikymmenen aikana perheliikunnassa ja perheleireillä sekä erilaisten lastentapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa mukana olo. Erityisesti korostettiin hänen roolejaan erilaisina satuhahmoina vuosien varrella ja erilaisten yllätysten ja salaisuuksien järjestäjänä lapsille eri tilaisuuksissa.

JuuUlaisen julkistamisen ja sirkusesityksen jälkeen oli kaikille tarjolla monenlaisia herkkuja ja mehua kahviossa. Odotettuna vierailijana myös joulupukki saapui paikalle. Joulupukki kierteli erityisesti lasten parissa kuulostelemassa lahjatoiveita ja lasten kiltteyttä. Joulupukki totesikin näin joulun lähestyessä kiltteyden lisääntyvän erityisesti lasten, mutta myös aikuisten keskuudessa. Tilaisuuden päätteeksi pukki jakoi kaikille lapsille pienet joulupussit sekä toivotti kaikille joulumieltä ja rauhallista joulun odotusta.