Toimintasuunnitelmat

Juuan Urheilijat ry/yleisurheilujaosto

TOIMINTASUUNNITELMA 2024

JuuU:n järjestämät kilpailut

Leikkimieliset LETE-hallikisat järjestetään salilla huhtikuussa alle 13-vuotiaille.

Kesällä ATLETE-yleisurheiluharjoitusten ja Kesä-LETEn yhteydessä järjestetään viikkokisoja. Ensin harjoitellaan yhtä lajia ja harjoitusten päätteeksi ko. lajista järjestetään kisa. Lasten vanhemmat toimivat toimitsijoina.

Kesäkuun alussa järjestetään Pohjois-Karjalan Osuuspankin kanssa yhteistyössä HIPPO-kisat ja heinäkuussa JuuU:n omat LETE-Fantti-kisat.

Kesällä pidetään yhdet piirikunnalliset heitto- ja hyppykisat nuorille, aikuisille ja aikuisurheilijoille.

Juuan ulkopuoliset kisat

Juuan ulkopuolella osallistutaan SM-kisoihin nuorten, aikuisten ja aikuisurheilijoiden sarjoissa. SM-kisojen lisäksi päätavoitteet ovat eri ikäluokkien pm-kilpailuissa ja nuorten TUL:n aluemestaruuskilpailuissa. Em. kisojen lisäksi osallistutaan muiden seurojen järjestämiin kilpailuihin.

Harjoitustoiminta ja LETE-kerhot

Juuan Urheilijoiden toiminnallisen perustan vuonna 2024 muodostavat eri-ikäisten LETE-kerhot, joita toimii jaoston alaisuudessa neljä, alkaen yksivuotiaista aina kaksitoista vuotiaisiin saakka. Tätä vanhemmille tarjotaan mahdollisuus omaan harjoitteluun seuran harjoitusvuoroilla.  Edistyneemmille nuorille urheilijoille tarjotaan mahdollisuus osallistua monipuolisuus-, piiri- ja alueleiritykseen. Seura maksaa puolet leirien osallistumismaksuista.

LETE-kerhoja järjestetään salilla kerta viikossa torstaisin seuraavasti;

  • Pallero-LETE 1-2 v vanhempineen ohjaajana, Elisa Ryhänen
  • Perhe-LETE 3-5 v vanhempineen, ohjaajina Marja- Leena ja Jarmo Vepsäläinen
  • Leikki-LETE 5-7 v, ohjaajina Elisa Ryhänen ja Mirva Kukkonen
  • Sportti-LETE 7-12 v, ohjaajina Jarkko Tuononen ja Jarmo Vepsäläinen

Em. ryhmissä avustajina Raili Nevalainen ja lasten vanhemmat

Kesäkaudella Kesä-LETE ja ATLETE kokoontuvat Ilvolankoskella kerran viikossa torstaisin. Vanhemmille voitaisiin järjestää oma LETE.

Yleisurheilun vastuuvalmentajina toimivat Jarkko Tuononen ja Jarmo Vepsäläinen apunaan muut ohjaajat. Vieraskilpailujen vastuuhenkilönä jatkaa Aimo Nykänen ja kilpailuihin ilmoittajana Teuvo Närhi.  Aikuisurheilijoiden yhteyshenkilönä toimii Juhani Ryynänen.

Muu toiminta

Yleisurheilun päättäjäiset järjestetään syksyllä viimeisten harjoitusten yhteydessä Ilvolankoskella. LETE-kerhot järjestävät omat kauden päätöstilaisuutensa kevät- ja syyskauden päätteeksi.

Ohjaaja- ja toimitsijakoulutuksiin osallistutaan tarpeen mukaan ja tavoitteena on saada uusia toimitsijoita mukaan toimintaan.

Ohjataan ihmisiä huomaamaan ja ymmärtämään elinikäisen liikuntaharrastuksen tärkeys ja käyttämään hyväkseen kuntamme ainutlaatuisen hyviä ja edullisia liikuntapaikkoja.