Toimintasuunnitelmat

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 2018

Lentopallotoiminta jatkuu sekä miesten että naisten osalta kaikille avoimena kuntolentopalloiluna. Nappula-Lentis jatkaa kevätkaudella 2018 yhdistettynä pelivuorona ATLETEn kanssa. Lentopalloa opetellaan talvikaudella myös yhtenä palloilulajina ATLETE-ryhmän saliharjoituksissa.

Naisten lentisryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin uudella salilla ja syyskaudelle pyritään saamaan sama vuoro käyttöön. Naiset järjestävät perinteisen peli- ja saunaillan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä toimii Marja-Leena Vepsäläinen.

Miesten lentisryhmä pelaa kevätkaudella uudella salilla kahdesti viikossa tiistaisin ja perjantaisin. Syyskaudelle pyritään saamaan pelivuorot esim. maanantaille ja keskiviikolle, koska perjantain vuoroista lähes puolet joudutaan perumaan salibandypelien ja muiden varausten vuoksi. Miesten perinteinen peli- ja saunailta toteutetaan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä on Jarmo Vepsäläinen.

ATLETE/Nappula-lentis kokoontuu kevätkaudella tiistaisin uudella salilla ja syyskaudella pyritään jatkamaan toimintaa ja saamaan sama salivuoro myös syyskaudelle. Ohjaajina Jarkko Tuononen, Jukka Hyttinen ja Jarmo Vepsäläinen

Lentopallojaosto järjestää vuonna 2018 perinteiset neljä turnausta, joista lentopallopuulaaki järjestetään yhteistyössä kunnan liikuntatoimen kanssa perjantaina 23.2.2018. Kutsujoukkueille järjestetään XIII Loppiaisturnaus 13.1.2018 ja XXX Ellinpäiväturnaus 30.6.2018. Turnausten yhteydessä järjestetään uudella salilla buffetti. Syksyllä marraskuussa  järjestetään neljännen kerran Pikkujoulupelit kaikille lentopallon harrastajille. Puulaakissa ja Pikkujoulupeleissä joukkueet arvotaan ja näissä osallistumismaksuun sisältyy kahvit.