Toimintasuunnitelmat

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 2021

Lentopallotoiminta jatkuu sekä miesten että naisten osalta kaikille avoimena kuntolentopalloiluna. Lentopalloa opetellaan talvikaudella myös yhtenä palloilulajina ATLETE-ryhmän saliharjoituksissa.

Naisten lentisryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin uudella salilla ja syyskaudelle pyritään saamaan sama vuoro käyttöön. Naiset järjestävät perinteisen peli- ja saunaillan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä toimii Raili Nevalainen.

Miesten lentisryhmä pelaa kevätkaudella uudella salilla kahdesti viikossa tiistaisin ja perjantaisin. Syyskaudelle pyritään saamaan samat vuorot. Miesten perinteinen peli- ja saunailta toteutetaan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä on Jarmo Vepsäläinen.

Kesäkaudeksi pyritään saamaan pelivuoro vanhalle salille keskiviikoksi.

ATLETE-ryhmä kokoontuu kevätkaudella tiistaisin uudella salilla ja pyritään jatkamaan toimintaa ja saamaan sama salivuoro myös syyskaudelle. Ohjaajina toimivat Jukka Hyttinen ja Jarmo Vepsäläinen.

Lentopalloilijoille pyritään keväällä 2021 järjestämään lentopalloretki SM-liigan otteluun esim. Kuopioon.

Lentopallojaosto pyrkii järjestämään vuonna 2021 perinteiset neljä turnausta, joista lentopallopuulaaki järjestetään yhteistyössä kunnan liikuntatoimen kanssa helmikuussa. Kutsujoukkueille järjestetään XVI Loppiaisturnaus 9.1.2021 ja XXXII Ellinpäiväturnaus 3.7.2021. Turnausten yhteydessä salilla järjestetään buffetti. Syksyllä marraskuussa pelataan Pikkujoulupelit. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille lentopallon harrastajille. Puulaakissa ja Pikkujoulupeleissä joukkueet arvotaan ja näissä osallistumismaksuun sisältyy kahvit. Elokuussa pyritään järjestämään lapsille lentopallopäivä mahdollisesti yhteistyössä koulun kanssa.

Turnausten kulupuolelle on lisätty edellisen vuoden tapaan siivous- ja kahviokuluja. Salilla on nykyisin joko siivottava itse tai ostettava palvelu kunnalta. Turnausten järjestelyissä on jo muutenkin niin iso työ, ettei voida edellyttää tämän ja pelipäivän jälkeen, että jaostolaset venyisivät vielä loppusiivoukseen. Siivouskulujen vuoksi joudutaan jatkossa korottamaan myös turnausten osallistumismaksuja.

Turnausten ja pelivuorojenkin järjestäminen vuonna 2021 on täysin riippuvainen Korona-tilanteesta ja sen mahdollisista rajoitteista. Korona-tilanteen jatkuessa lentopallojaosto miettii korvaavia vaihtoehtoja toimintojen toteuttamiseksi ja/tai turnausten siirtämistä.