Toimintasuunnitelmat

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 2023

Lentopallotoiminta jatkuu sekä miesten että naisten osalta kaikille avoimena kuntolentopalloiluna.

Naisten lentisryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin uudella salilla ja syyskaudelle pyritään saamaan sama vuoro käyttöön. Naiset järjestävät perinteisen peli- ja saunaillan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä toimii Raili Nevalainen.

Matalan kynnyksen lentisvuoroa (yhteinen miehille ja naisille) pyritään jatkamaan keväällä 2023. Ryhmä kokoontuu torstaisin yhteyshenkilöinä toimivat Raili Nevalainen ja Marja-Leena Vepsäläinen. Toiveena olisi saada tälle vuorolle uusia tai vähemmän pelanneita lentopallonharrastajia niin miehiä kuin naisia.

Miesten lentisryhmä pelaa kevätkaudella uudella salilla kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin. Syyskaudelle pyritään saamaan samat vuorot. Miesten perinteinen peli- ja saunailta toteutetaan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä on Jarmo Vepsäläinen.

Kesäkaudeksi pyritään saamaan pelivuoro vanhalle salille tiistaiksi.

Lentopalloilijoille pyritään vuonna 2023 järjestämään lentopalloretki SM-liigan otteluun joko Joensuuhun tai Kuopioon.

Lentopallojaosto pyrkii järjestämään vuonna 2023 perinteiset neljä turnausta. Lentopallopuulaaki muutetaan talvipeleiksi ja järjestetään helmi-maaliskuussa. Tähän muutokseen on päädytty, koska pelaajarakenne ja pelien luonne eivät enää vastaa puulaakin periaatteita. Syksyllä loka-marraskuussa pelataan IX Pikkujoulupelit. Tapahtumat on tarkoitettu kaikille lentopallon harrastajille. Talvipeleissä ja Pikkujoulupeleissä joukkueet arvotaan ja näissä osallistumismaksuun sisältyy kahvit.

Kutsujoukkueille järjestetään XVII Loppiaisturnaus 14.1.2023 ja XXXIII Ellinpäiväturnaus 1.7.2023. Turnausten yhteydessä salilla järjestetään buffetti.