Toimintasuunnitelmat

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 2019

Lentopallotoiminta jatkuu sekä miesten että naisten osalta kaikille avoimena kuntolentopalloiluna. Lentopalloa opetellaan talvikaudella myös yhtenä palloilulajina ATLETE-peliryhmän saliharjoituksissa.

Naisten lentisryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin uudella salilla ja syyskaudelle pyritään saamaan sama vuoro käyttöön. Naiset järjestävät perinteisen peli- ja saunaillan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä toimii Marja-Leena Vepsäläinen.

Miesten lentisryhmä pelaa kevätkaudella uudella salilla kahdesti viikossa tiistaisin ja perjantaisin. Syyskaudelle pyritään saamaan samat vuorot. Miesten perinteinen peli- ja saunailta toteutetaan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä on Jarmo Vepsäläinen.

ATLETE-pelivuoro kokoontuu kevätkaudella tiistaisin uudella salilla ja syyskaudella pyritään jatkamaan toimintaa ja saamaan sama salivuoro myös syyskaudelle. Ohjaajina Jukka Hyttinen ja Jarmo Vepsäläinen.

Lentopalloille pyritään keväällä 2019 järjestämään lentopalloretki SM-liigan otteluun esim. Kuopioon.

Lentopallojaosto järjestää vuonna 2019 perinteiset neljä turnausta, joista lentopallopuulaaki järjestetään yhteistyössä kunnan liikuntatoimen kanssa 16.2.2019. Kutsujoukkueille järjestetään XIV Loppiaisturnaus 5.1.2019 ja XXXI Ellinpäiväturnaus 29.6.2019. Turnausten yhteydessä järjestetään uudella salilla buffetti. Syksyllä marraskuussa pelataan viidennen kerran Pikkujoulupelit kaikille lentopallon harrastajille. Puulaakissa ja Pikkujoulupeleissä joukkueet arvotaan ja näissä osallistumismaksuun sisältyy kahvit.