Toimintasuunnitelmat

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 2020

Lentopallotoiminta jatkuu sekä miesten että naisten osalta kaikille avoimena kuntolentopalloiluna. Lentopalloa opetellaan talvikaudella myös yhtenä palloilulajina ATLETE-peliryhmän saliharjoituksissa.

Naisten lentisryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin uudella salilla ja syyskaudelle pyritään saamaan sama vuoro käyttöön. Naiset järjestävät perinteisen peli- ja saunaillan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä toimii Raili Nevalainen.

Miesten lentisryhmä pelaa kevätkaudella uudella salilla kahdesti viikossa tiistaisin ja perjantaisin. Syyskaudelle pyritään saamaan samat vuorot. Miesten perinteinen peli- ja saunailta toteutetaan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä on Jarmo Vepsäläinen.

Kesäkaudeksi pyritään saamaan pelivuoro vanhalle salille keskiviikoksi.

ATLETE-pelivuoro kokoontuu kevätkaudella tiistaisin uudella salilla ja pyritään jatkamaan toimintaa ja saamaan sama salivuoro myös syyskaudelle. Ohjaajina Jukka Hyttinen ja Jarmo Vepsäläinen.

Lentopalloilijoille pyritään keväällä 2020 järjestämään lentopalloretki SM-liigan otteluun esim. Kuopioon.

Lentopallojaosto järjestää vuonna 2020 perinteiset neljä turnausta, joista lentopallopuulaaki järjestetään yhteistyössä kunnan liikuntatoimen kanssa 15.2.2020. Kutsujoukkueille järjestetään XV Loppiaisturnaus 11.1.2020 ja XXXII Ellinpäiväturnaus 27.6.2020. Turnausten yhteydessä salilla järjestetään buffetti. Syksyllä marraskuussa pelataan kuudennen kerran Pikkujoulupelit. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille lentopallon harrastajille. Puulaakissa ja Pikkujoulupeleissä joukkueet arvotaan ja näissä osallistumismaksuun sisältyy kahvit.

Turnausten kulupuolelle on lisätty aiempiin vuosiin verrattuna siivouskuluja 250 euroa. Salilla on nykyisin joko siivottava itse tai ostettava palvelu kunnalta. Turnausten järjestelyissä on jo muutenkin niin iso työ, ettei voida edellyttää tämän ja pelipäivän jälkeen, että jaostolaset venyisivät vielä loppusiivoukseen. Siivouskulujen vuoksi joudutaan jatkossa korottamaan myös turnausten osallistumismaksuja.