Toimintasuunnitelmat

LENTOPALLOJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 2022

Korona-pandemian jälkeen pyritään pääsemään mahdollisimman normaaliin toimintaan. Turnausten ja pelivuorojenkin järjestäminen vuonna 2022 on edelleen täysin riippuvainen Korona-tilanteesta ja sen mahdollisista rajoitteista. Korona-tilanteen jatkuessa lentopallojaosto miettii korvaavia vaihtoehtoja toimintojen toteuttamiseksi ja/tai turnausten siirtämistä.

Lentopallotoiminta jatkuu sekä miesten että naisten osalta kaikille avoimena kuntolentopalloiluna.

Naisten lentisryhmä kokoontuu kevätkaudella maanantaisin uudella salilla ja syyskaudelle pyritään saamaan sama vuoro käyttöön. Naiset järjestävät perinteisen peli- ja saunaillan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä toimii Raili Nevalainen.

Syksyllä 2021 aloitettua Matalan kynnyksen lentisvuoroa (yhteinen miehille ja naisille) pyritään jatkamaan keväällä 2022. Ryhmä kokoontuu torstaisin yhteyshenkilöinä toimivat Raili Nevalainen ja Marja-Leena Vepsäläinen. Toiveena olisi saada tälle vuorolle uusia tai vähemmän pelanneita lentopallonharrastajia niin miehiä kuin naisia.

Miesten lentisryhmä pelaa kevätkaudella uudella salilla kahdesti viikossa tiistaisin ja torstaisin. Syyskaudelle pyritään saamaan samat vuorot. Miesten perinteinen peli- ja saunailta toteutetaan toukokuussa. Ryhmän yhdyshenkilönä on Jarmo Vepsäläinen.

Kesäkaudeksi pyritään saamaan pelivuoro vanhalle salille keskiviikoksi.

Lentopalloilijoille pyritään kaudella 2021-2022 järjestämään lentopalloretki SM-liigan otteluun joko Joensuuhun tai Kuopioon.

Lentopallojaosto pyrkii järjestämään vuonna 2022 perinteiset neljä turnausta, joista lentopallopuulaaki järjestetään yhteistyössä kunnan liikuntatoimen kanssa helmi-maaliskuussa. Kutsujoukkueille järjestetään XVI Loppiaisturnaus 15.1.2022 ja XXXII Ellinpäiväturnaus 2.7.2022. Turnausten yhteydessä salilla järjestetään buffetti. Syksyllä marraskuussa pelataan VIII Pikkujoulupelit. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille lentopallon harrastajille. Puulaakissa ja Pikkujoulupeleissä joukkueet arvotaan ja näissä osallistumismaksuun sisältyy kahvit. Loppukeväällä tai elokuussa koulujen alettua pyritään järjestämään lapsille lentopallopäivä mahdollisesti yhteistyössä koulun kanssa.

Turnausten kulupuolelle on lisätty edellisen vuoden tapaan siivous- ja kahviokuluja. Salilla on nykyisin joko siivottava itse tai ostettava palvelu kunnalta. Turnausten järjestelyissä on jo muutenkin niin iso työ, ettei voida edellyttää tämän ja pelipäivän jälkeen, että jaostolaset venyisivät vielä loppusiivoukseen. Siivouskulujen vuoksi joudutaan jatkossa korottamaan myös turnausten osallistumismaksuja.